:: love is a gift ::

Monday, May 30, 2011

taburan kasih sayang di sana sini


err.. 3 days to go counter tulis.
apsal list things to do aku berkoyan-koyan lagi?
counter tipu ke aku gile?
huhu..

sticky post di mana2.
sebelum mama aku keluar mode mombridezilla,
baik aku kumpul letak satu tempat.
tu pun belum tentu selamat.
lalalala~~

rasa macam nak letak sticky post kt bilik air pon ade.
hihihi..
"OI MANDI CEPAT2 BOLEH??"
in case masa sedara mara ramai,
beratur nk guna bilik air.

sebelum ada yang bertanya,
sticky post tu aku beli kt jusco rm2.90 warna pink.
aku tak nampak pun ade kaler lain ke tak.
dah, jangan tanya.
pegi lah beli beramai-ramai ye.

pasni boleh guna tampal kat notes kasih sayang kt suami.
sekian.

12 comments:

Qis said...

~like.

lagi reminder : sila puasa. atau be**k dgn lebih byk. sekian.

Miss Sunshine said...

sticky post pun nak love... nmpak sangat bahagia kan.... hehe..

hazlynda kushairi said...

berdebar tak? HAHA selawat banyak babe, semoga dipermudahkan urusan.

si kecil said...

hahaha..malam td aku buat sit up 2 kali. dah kurus dah. hahaha

si kecil said...

sunshine: penuh kasih sayang kan..haha..

lynda: insyaAllah..amin amin..belum debar lg. debar takut keje tak setel je ni.

veesakura said...

u, nak tny soalan out of topic nih. borang nikah tu, ms anta g pej agama, ada pape interview tak? de kene soal pape tak?

si kecil said...

saya tak hantar sendiri. parents yg hantar.

Mawar misswateva said...

babe, all the best..

K.I.N.A said...

haha..comel!

veesakura said...

o, ye ker? ok, thanks.. btw, notes2 tu sangat cute. romantik plak rasanya.hehe

ElyaElmo said...

kecik..ko lari2 keliling umah..pasti kurus...haha

hazlynda kushairi said...

ko dah setel belum? setakat sit up 2 kali mmg lah buncit tu stay kt situ. buat 200 la weh. degey.