:: love is a gift ::

Thursday, December 16, 2010

awesome combo i can say

3 events for rm1500?
yes for real!
15 days left till the promotion end.

for klang valley and kedah takde extra charge !
hahaha..
gambar dia not bad jugak.
editting pon just nice.
taklah over.

so, sape2 yg belum ada OP lagi.
here's for you to consider.

shereen photography



issh..rasa nak..nk korek duit kat mana ni.
macam nk amik 2nd op.
huhu..


12 comments:

Cik Belle said...

hover tau u, ade 2nd photog.. hahaha.

mysarah said...

si kecil memang sangat bersungguh2 kalo bab OP n OV ni. haha

si kecil said...

cik belle: hahahahaha..ko ingat laki aku bg...verangan je ni..+tamak.

mysarah: hahaha..ada org bg link. share je..

ElyaElmo said...

kecik ko mmg bnyk je info2 pasal OV n OP kann...goood jobb!! hehe

LisaLisut said...

woweeee.good info si kecil.wink wink

si kecil said...

elya: eh pandai2 la ko..haha. ov aku xde sgt. tu tanya atia. dia dh ada master research OV. haha..

lisa: good things are good to share. cewah!

Mai Sakurada said...

i amek shereen photography ni masa tunang hari tu. Actually shereen is my best friend..

For my wedding nnt pun dh book dia juga. Boleh byr half dulu for booking, event bila pun takpe..

For those yg di luar kl ur kedah, boleh jg amek si shereen ni.. harga boleh nego.. no problem punya, she is really baik hati sangat.. takpun cakap jer nama i, minta harga baik punya.. hehehe

Q said...

Seriously?
Photog perempuan kan??ha, ni tgh nak cari photog perempuan!!thanks for the info!!

si kecil said...

mai: yes, i saw ur pics there. review? ok kan..?

q: ya ya..OP pompuan. cepat p tanya. murah dan cantek.

Q said...

Dah tnay, berdebar menunggu keputusan..hahahah

Shereen said...

hi...awwww...geee thanks!much appreciated :D..ada sesapa berminat ble je koling2... :D thanks mai thank sikecil :D

si kecil said...

hey, shereen is here! no problem.