teaser : wedding shoes

sebelum ni saya penah teaser ni
so, saya sambung yang ni pulak.

kasik nampak isi dalam sikit.
hihi..

dari belakang pun dah tantek kan?
hahahaha..*perasan*
after discount i got it for less than rm50.
:)

Comments

cik yana said…
waaa..cantik!

i need to find the purple shoes also for my nikah..u beli kt mane? ;p
shayra hint said…
eh, blah laki color biru kan? blah laki ai color plum, bleh pinjam kot. hehe..

lawa gilaaaa aa!
Lala said…
waah!purple! nak tgk kasut dari depan lak! hehe
nice.. bestnye dapat kasut dlm bajet camtu..
missbutterfly said…
amboi.meletss!! weh..dh p jumpa designer??how was it?
missbutterfly said…
amboi.meletss!! weh..dh p jumpa designer??how was it?
Moose said…
ok, camne korang boleh jumpa kasut murah2 ni? apsal masa aku carik dulu tak jumpa pun...haish.
LisaLisut said…
cntiknyeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! agak2 bile waktu sesuai bole start beli kasut nikah/sanding ye? masa sale grab je terus atau bile dh tau baju kaler ape nak pakai.jengjeng.soalan cepu cemas dr Lisa :P
thezaila said…
gorjes nya kasut ni.. si kecil.. tolong beli kan kasut ni utk saiz 6.. bole x..?
alamak, cantekk! nak kaler oren :)
bagus si kecil, pantas grab mase sale!
Anonymous said…
si kecil, awak cri dimana?majlis lg sebulan je tggl ni.kalut dah nak cari kasut.

-ada-
miss puteri said…
cantik! nak satu! beli kat mane nie si kecil??(~_^)
"cikkin" said…
waaa...canteknyee!! sgt sukee..mane bli cik...??
didieadila said…
meletupss! nice colour...
Dinda said…
sgt lawa! :D love the colour!
~~zaa~~ said…
wow! sangat cantik! zaa suka sgt colour tu!
hana yoriee said…
si kecil..sy mau carik kasut secantek itu for less than rm50..tp di mana mau carik???huhuhu..
si kecil said…
cikyana: yanaa..saya beli kt johor laa..

scr: nice kan..suka! rasa nak peluk tido kasut. haha..

she: boleh!! mau ka..size sama? takut berlemoih la nanti. kalo nak, ofkoz la boleh.

lala: haha..depan tunggu ms majlis. haa..kena aa datang.

kasutpink: besstt! rasa nk melompat dlm kedai tu..hehe

jaja: belum mek. petang ni. mak aku nk p buat facial dulu. ngalahkan pengantin..haha

moose: aku terjumpa. not intentionally nak cari pon masa tu.

lisa: i dun have the baju yet! but i already have plan nak pakai kasut apa, warna apa..pastu terjumpa pulak..terus beli. sbb susah nak jumpa kasut2 kaler camni.

zaila: boleh! tp kena tunggu aku blk johor. aku kt kedah ni. tgh bercuti2.

qish: kaler oren tak nmpk pulak masa tu..kaler dark blue ade la..masa tu takde sale pun..tp tatau nape kt kasut tu je ade 50%..melompat lah aku. haha..

ada: kasut ni saya jumpa masa jalan2 kat area jusco bkt indah, johor. awak tinggal kt mane?

miss puteri & cikkin: yang ni beli kat kedai2 dalam jusco bkt indah, johor. happy hunting!

dd: soka jugak! haha..tq..

dinda: hehe..thanks bebeh..i love it too..

zaa: it's purple plum. tp tah nape lighting jd lain sikit dlm gmba.
si kecil said…
hana: saya pon terjumpa. rezeki ada discount pulak. saya jumpa kt kedai2 biasa..kt dlm jusco bkt indah, johor.
cik senah said…
SI KECIK : lawanya kasut diaaa.. :) pakai baju kaler cerah.. then seghelom kasut ungu gelap nie.. mesti pop up dalam gambaq..

p.s : macam gambaq Pn. Xora.. dia pakai kasut kaler pink.. baju dia kaler putihh.. lawa sgt.. terserlah warna kasut pink dia tue dalam gambaq kawen dia.. :)

p.s lagik : ampa mmg betoi2 ikut gerak hati nohh.. baju tak buat lagik.. kasut beli dulu.. hehe.. tp, pembelian yg bijak lagik berbaloi.. :) lepaih nie.. kalau tamau pakai pun.. leh juai saja kat B2B yg berkenan.. :) tak gitu??
si kecil said…
cik senah: yup, mmg itu lah plannya. sbb tu berani beli. sbb xdak kaitan dgn baju sgt warna..dr dulu mmg nk cari kasut berkaler..:)

betui jugak tu. tak terpikiaq bab tu. ingat kalo kot jumpa yg lain yg lg cantek, nk pakai kasut ni p kenduri ka apa ka..tak terpikiaq nk jual. good ide gak tu!
ciksue said…
wahh si kecil,comel kasut tu..kita nak cari yang budget RM50 jugak,tak tau ler jumpa tak,hehe
i like warna ni,hehe
Dita Lolita said…
yeahhhhhh!penjimatan terhebat & vouge gitew,, :)
yUmIe said…
hebat!!sye yg mmg sah2 bdgt 50 je tuk kasut nikah pn ttp t'lebih jg tau..huhu.tp mmg sgt cntk..blkg je:p
ElyaElmo said…
serius cantik!! ko nk pakai tukk nikah ke sanding mek?
si kecil said…
dita: hehe..jimat..harap2 takde la terbeli yang lain pulak..hehe..

yumie: saya xde budget..haha. xsmpat nk letak budget..terjumpa. syok!

elya: tantek dr blkg? haha.. utk sanding..insyaAllah. nikah aku nk cari putih.

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

apa nak tulis dalam guestbook atau wedding card?