:: love is a gift ::

Wednesday, December 1, 2010

idea hantaran

hari tu pegi nilai 3.
pastu nampak sample hantaran ni

pink

biru


saja share. kot2 ada yang cari idea macam mana nk DIY.

:)

10 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

wah comel la yang pink tu awak..
pink and blue..
tema time engagement iqa..
iqa pink and en.tunang blue..hehe kebetulan..

aLiN_aZa said...

very nice..my theme from my side is purple 2..
heheh..nak tnya..u ada x cara2 nak gubah kain tu jadi sofa?..i dah try buat but not dat good..x kemas sgt..
huhuh..kalau ada share2 ek..tq...
my email..asap ek..my E will b dis coming december..huhuh
alinaza_dd@yahoo.com

cha said...

ms i tunang dulu i guna bakul2 gak letak barang. skrg utk big day ingat nk tuka buat lain plak hehe

http://whitewallsofhermind.blogspot.com/

Norhayati Rostam said...

Biru tu nampak simple.
Eh, alang-alang dah ke Nilai 3 tu, singgah2 le ke Nilai Square ni.
hee~

si kecil said...

atiqah: sama la.saya pn tema tu masa bertunang.

alin: hehe..sorry sgt2..saya mmg failed gubah gubah hantaran ni..

cha: guna pinggan la pulak. nice jugak.

hayati: nilai square tu kat mana?

Norhayati Rostam said...

Huhu.
Lepas tol Nilai, ke kiri akan ke Nilai 3 dan ke kanan menghala ke Nilai Square or KLIA.

shayra hint said...

uish. tak bley tgk aaa color biruuuu!
oh noooooo.

si kecil said...

ada apa kt nilai square tu?

si kecil said...

tergoda la tu she..haha..

Norhayati Rostam said...

Hee~
Yati tinggal kat situ.
Tapi Nilai Square ramai gak yang mai.
Lebih kurang macam Nilai 3 gak.
Cuma Nilai Square ni femes ngan kain2 n baju2.
Kat Nilai 3 tu pasar pun ada kan.