lost your way?

the wedding was held at taman metropolitan batu, near jalan ipoh kalau tak silap aku tgk map. aku takdapat attend sebab my cousin kawen. based on the pics, the theme was garden wedding. the groom ceta, ketibaan pengantin diiringi oleh keta-keta mini yang super cool. sbb abang pengantin join club keta mini tu. tak pasti jadi ke tak gimik tu. sebab yg tu was told before the wedding.

aku rasa this is a practical DIY idea. selalu kan kita macam tercari2 kat mana tempat cendol, kat mana guestbook, kat mana toilet.. so, help ur guest with the signboard. hehehe..

the signboard. aku rasa cool la ada DIY signboard camni.

welcome signage. go green, reuse ok. ehehe.


source: aku kidnap dari fb aizat
(p.s.: aizat, mintak ijin ye.hihi)

Comments

best laaa hehe
cantik pun cantik...
tak penah nampak lagi de signbord hehe
Aya said…
ehh... ptt nmpk familiar.. rupenye gmbr wed my junior. hehe.. nice kan signage dier :)
si kecil said…
eija: boleh diy je tu. hehe..try la.

aya: u pegi weddding diorg?? cool la signage tu. the wedding pun looked nice.
LittleSunshine said…
yela..cantik signage tu..nmpak
mcm bertmbh seri majlis tu..he3..
kalau buat tmpat open boleh la..
mcm kat park..
lindosh said…
cantik n cool habis. garden wedding ek?
Ush, memang superb r kalau every event buat camtu.
Kita ni nak wat, majlis bukan besar sangat.
huhu~
Aya said…
x pegi pun wedding tue. saw the pix on my juniors fb :)

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai